Відгуки про нашу роботу - Модульні Картини Ekartina

Відгуки про нашу роботу

Відгуки покупців

Юлія

18 жовтня 2018 р.


Дуже дякую за добре виконану роботу. Картина бралася як подарунок для чоловіка, нам дуже сподобалося виконання. Сплатили відразу повністю, вислали у обіцяний термін. все чітко, дякую)

Ольга Ахмедова

10 квітня 2018 р


Я вдячна Вам. Картина розкішна!! Бажаю успіхів і удачі! У Вас прекрасний бізнес, Ви даруєте людям позитивні емоції, це головне, що наповнює душу кожної людини і дає сили любити, творити, перемагати. Бажаю вам процвітання! Спасибі. З повагою Ахмедова Ольга.

Руслана

24 жовтня 2017 р.


Все шикарно! Якість на висоті. Сервіс на вищому рівні, все зробили максимально швидко та якісно. Картини стали символом компанії створили правильну атмосферу. Дякую

Олександра

19 жовтня 2017 р.


Придбали в салон краси цей шедевр. Дуже круто виглядає! Дякуємо за якісну та професійну роботу!!!!!

Ірина Смирнова

12 жовтня 2017 р.


Замовляла картину до спальні. Прийшла вчасно, дуже акуратно упакована, якість друку хороша, не пахне фарбою. Взагалі картина виглядає в кімнаті дуже гарно, яскраве позитивне полотно на стіні. Спасибі. Рекомендуватиму знайомим. З повагою Ірина.

Діма

23 вересня 2017 р


Звернувся до компанії, хотів зробити подарунок дівчині. Довго вибирали картину, але менеджер Оксана терпляче допомагала у підборі. Через 3 дні вже зміг забрати готове замовлення поштою. Буду ще звертатися. Дякую Екартіні.

Марія

21 серпня 2017 р.


Хлопці! Дякую вам за швидкість, дуже виручили. До цього хотіла замовити в АртХолст картину з ПопАртом - з горем навпіл у них на сайті оформила заявку, чекала день в очікуванні відповіді, потім почала дзвонити, 3 дні, ЕМА! Трії дня! Я називала і щоразу розповідала, що мені потрібно виготовити знову і мене годували сніданками, на четвертий день я тупо втомилася від цього Дня Сурка. та звернулася на ekartina.com. Проблему вирішили за 1 день, я встигла вручити подарунок вчасно)))) Я вже вас люблю! Ще раз дякую!

Олександр

10 липня 2017 р.


Замовляв 5-модульну картину з 3-х власних фотографій. Фахівці Ekartina допомогли підготувати композицію та підібрати оптимальний розмір картини з урахуванням параметрів приміщення, а також зробили корекцію кольорів фотографій. Приємно здивувала висока якість друку (передача кольору – супер!) і терміни – замовлення було виконано менш ніж за добу. Дякую за оперативність та компетентні поради. Рекомендую!

Ірина

14 червня 2017 р.


Замовляла у вас на сайті модульну композицію, все сподобалося, замовлення мені потрібне було терміново до свята, хлопці чуйно поставилися до мого прохання, добре упаковали і вклалися в мої терміни. Хочу сказати спасибі Е-картині за оперативну доставку та приємне обслуговування, вас рекомендуватиму.

Антон

4 січня 2017 р.


Приємно здивувало обслуговування. Оформив заявку на сайті. Протягом 5 хвилин передзвонив дуже приємний менеджер, уточнив усі потрібні дані та через 2 дні кур'єр привіз картину прямо під двері!

Аня

31 грудня 2016 р.


Хочу поділитись позитивним досвідом. Довго шукала модульну картину на кухню, щоб підходила за кольором та формою. Тільки тут знайшла чудове зображення і ціна приємно здивувала. Дивилася ціни на інших сайтах, і там за ті ж гроші розмір картини вдвічі менший ще й полотно не натуральне! Так що всім раджу Єкартіну, як дуже гарний магазин)

Інна

10 серпня 2016 р.


Дякую, дуже хороший та відповідальний сервіс. Замовляла репродукцію картини Густава Клімта, дуже порадувала перенесення кольорів і якість друку. Єдине, що спочатку надіслали картину з невеликою подряпиною. Швидше за все щось сталося під час транспортування, але хлопці все виправили та замінили на нове, я була приємно здивована. Ще раз дякую.

Кошик

Ваш кошик порожній.

gdpr-image
Сайт використовує файли cookie. Використовуючи наш веб - сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою захисту даних.